مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی
نویسنده
پیام
roza كاركشته عضو شده در: 14 شهریور 1385 پست: 503 امتیاز: 2026
تاریخ: سهشنبه 19 شهریور 1387 - 12:23 عنوان: :.:اسکــــناس مچـــــاله :.:(متن اد
یک سخنران معروف در مجلسی که دویست نفر در آن حضور داشتند، یک اسکناس هزار تومانی را از جیبش بیرون
آورد و پرسید: چه کسی مایل است این اسکناس را داشته باشد؟
دست همه حاضرین بالا رفت.
سخنران گفت: بسیار خوب، من این اسکناس را به یکی از شما خواهم داد ولی قبل از آن می خواهم کاری بکنم. و
سپس در برابر نگا ه های متعجب، اسکناس را مچاله کرد و پرسید: چه کسی هنوز مایل است این اسکناس را داشته
باشد؟
و باز هم دست های حاضرین بالا رفت.
این بارمرد، اسکناس مچاله شده را به زمین انداخت و چند بار آن را لگد مال کرد و با کفش خود آن را روی زمین کشید.
بعد اسکناس را برداشت و پرسید: خوب، حالا چه کسی حاضر است صاحب این اسکناس شود؟ و باز دست همه بالا
رفت. سخنران گفت: دوستان ، با این بلاهایی که من سر اسکناس در آوردم، از ارزش اسکناس چیزی کم نشد و همه
شما خواهان آن هستید.
و ادامه داد: در زندگی واقعی هم همین طور است، ما در بسیاری موارد با تصمیمــاتی که می گیریم یا با مشکلاتی
که روبرو می شویم، خم می شویم، مچالــه می شویم، خاک آلود می شویم و احساس می کنیم که دیگر پشیزی
ارزش نداریم، ولی این گونه نیست و صرف نظر از این که چه بلایی سرمان آمده است هرگز ارزش خود را از دست
نمی دهیم و هنوز هم برای افرادی که دوستمان دارند، آدم با ارزشی هستیم.
-------------------------------------------------------------------------------- _________________ Love is a journey!Not destination
بازگشت به بالای صفحه
تشکرها از این تاپیک
roza از این تاپیک تشکر میکنم
jamil2000 پر كار عضو شده در: 28 اردیبهشت 1386 پست: 242 محل سکونت: دنیای ما امتیاز: 922
تاریخ: چهارشنبه 20 شهریور 1387 - 11:59 عنوان:
واقعا قشنگ بود خانم محترم . _________________ خدایا توچگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت.
بازگشت به بالای صفحه
niyayesh كم كار عضو شده در: 27 اردیبهشت 1387 پست: 66 امتیاز: 202
تاریخ: جمعه 29 شهریور 1387 - 21:59 عنوان:
amoozande bood.tashakor _________________ زندگي زيباست اي زيبا پسند زيبه انديشان به زيبايي رسند
بازگشت به بالای صفحه
elham44 تازه كار عضو شده در: 19 شهریور 1387 پست: 13 امتیاز: 39
تاریخ: یکشنبه 31 شهریور 1387 - 07:00 عنوان:
عالی بود.
بازگشت به بالای صفحه
[وضعيت كاربر:آفلاین]