Welcome to ...::: DONYAYEMA :::...!

Donyayema :: مشاهده موضوع - SMS & Joke & Offline های جالب
 پرسشهای متداولپرسشهای متداول   جستجوجستجو   گروههای کاربرانگروههای کاربران  مدیران سایتمدیران سایت   مشخصات فردیمشخصات فردی   پیامهای خصوصیپیامهای خصوصی   درجاتدرجات   ورودورود 

SMS & Joke & Offline های جالب
رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  بعدی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست Donyayema گفتگوی آزاد
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Sooteh_del
تازه كار
تازه كار

عضو شده در: 31 مرداد 1385

پست تاریخ: پنج‌شنبه 2 شهریور 1385 - 12:28    عنوان: icon_note SMS & Joke & Offline های جالب پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سعی میکنم این تاپیک رو بروز نگه دارم. " البته با کمک شما "

1_اللهی لبنان را بر اسراییل ... اسلام را بر صهیونیسم ... و نرگس را بر شوکت پیروز بگردان.... آمین

2_می دونی چرا دوتا ترک نمی تونن کنار هم بخوابن ؟ برای اینکه تا صبح دعوا می کنن که کی وسط بخوابه!!!

3_دیوونه،وحشی،سر به هوا،ترسو،دمدمی،آس و پاس،رذل،مرموز....شاکی شدی؟
حالا هشت حرف اول هشت کلمه ی بالا رو کنار هم بذار ببین من چی گفتنم!!!!!!
دوست دارم......

4_سلام. یه زانتیا مشکی مدل 83،متالیک،فرمون اتوماتیک،1 سال بیمه ی بدنه رایگان ....
تو ک...نت

5_به رشتیه اس ام اس میزنن که خانمت با یه آقاهه توی خونه ... رشتیه هم جواب میده : *** تو دهن کسی که واسم اس ام اس تکراری بزنه .

6_وقتی 1 سیب گاز میزنی و یک کرم درسته میبینی زیاد ناراحت نشو . وقتی ناراحت بشو که 1 کرم نصفه ببینی .
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
amirhosseinad(پنج‌شنبه 2 شهریور 1385 - 15:32), masyjoon(شنبه 4 شهریور 1385 - 10:50), jamil2000(شنبه 26 خرداد 1386 - 19:52), Sooteh_del از این تاپیک تشکر میکنم 
Sooteh_del
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: یکشنبه 5 شهریور 1385 - 14:23    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

7_
V
V
V
vvvvV V V V vvv
V
v Vv
vvvVvv
vvvv V vvvv
vvvV V V V V V vvv

می دونی معنی اینا چیه؟

از اون بالا کفتر میایه

یک دانه دختر میا یه

8- سلام می تونم یه چیزی بهت بگم.مطمین باش از ته قلبم بهت می گم همیشه از ته قلبم بهت می گم.همیشه از خدا می خواستم که تو زندگیم یه همراه خوب داشته باشم همراهی که همیشه کنارم باشه و من بتونم به راحتی باهاش ارتباط برقرار کنم خدایکیشو بهم داده همراه من نوکیاست مال تو چیه؟

9- به نیت 124000تا پیامبر صلوات بفرست و این اس ام اس رو برای 124000نفر بفرست .انشاالله تا اخر این ماه خبر خوشی از طرف مخابرات بهت می رسه .

10- اولین چیزی که بهش دل بستم تو بودی بدون تو اروم نداشتم می دونستم اگه تو نباشی گریم می گیرفت و بدون تو شبها خوابم نمی برد دوستت دارم پستونک .
بازگشت به بالای صفحه
12345678910111213141
تازه كار
تازه كار

عضو شده در: 11 مرداد 1385

پست تاریخ: یکشنبه 5 شهریور 1385 - 16:17    عنوان: icon_bad  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Laughing Very Happy Cool Shocked Twisted Evil Razz Idea Surprised Very Happy
amirhosseinad
پر كار
پر كار

عضو شده در: 30 مرداد 1384

پست تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1385 - 14:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد. بهشت زماني است که شما داراي: حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني، اتومبيل آلماني، و زن ايراني باشيد
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
amirhosseinad
پر كار
پر كار

پست تاریخ: سه‌شنبه 7 شهریور 1385 - 13:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

12-امروز سه شنبه ست ، براي غافلگير کردن اموات صلوات

13-تسهاي کنکور تربيت بدني: مربي و بازيکن اسبق پرسپوليس؟ 1-علي پروين 2-علي شهين 3-علي مهين 4-علي دمبه . کشتي گير گردن کلفت ايران؟ 1-عباس جديدي 2-عباس قديمي 3-عباس نيو 4-عباس آب توديت. باشگاه انگليسي؟ 1- ميدلزبرو 2- ميدلز بيا 3- ميدلز بودي حالا 4- ميدلز پا شو برو گمشو. مهاجم سابق منچستر؟ 1- اندي کول 2- اندي سر شانه 3- اندي پشت بازو 4- اندي مرسي هيکل
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
Sooteh_del
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: سه‌شنبه 7 شهریور 1385 - 18:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

صبح که از خواب پا میشم نمیتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم
ظهر که نوبت ناهار میشه نمیتونم ناهار بخورم چون تو فکر تو هستم
شب که نوبت شام میشه نمیتونم شام بخورم چون تو فکر تو هستم
شب وقتی میخوام بخوابم خوابم نمیبره. چون گشنمه

تو در قلب من جا داری ... تو در رگهای من جا داری ... رفتم دکتر گفت انگل داری

توصیه میکنم این اس ام اس رو ساعت 5_3 شب بفرستید , کیفش بیشتره *
مشترک گرامی , این اس ام اس جهت بیداری شما از خواب ارسال شده , لطفا بعد از خواندن این اس ام اس لبخند زده , دوباره سعی کنید که بخوابید , با تشکر .
بازگشت به بالای صفحه
tara
تازه كار
تازه كار

عضو شده در: 1 تیر 1385

پست تاریخ: جمعه 10 شهریور 1385 - 01:18    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

موقعي که خدا پنجره ي بهشتو باز کرد منو ديد ازم پرسيد امروز چه آرزويي داري؟؟ گفتم خدايا هميشه مواظب اوني که الان داره اين نوشته رو ميخونه باش چون برام خيلي عزيزه
tara
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: جمعه 10 شهریور 1385 - 11:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگه كسي دستهات رو گرفت – قلبت لرزيد ‚ عجله نكن !!! شايد بابا برقي باشه
tara
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: جمعه 10 شهریور 1385 - 11:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هر زمان كه احساس تنهايي كردي دستهايت را باز كن، سرت را بالا بگير، يك نفس عميق بكش، چشمهايت را باز كن و رو به آسمان نگاه كن و ببين: <<از اون بالا كفتر مي‌آيه / يك دانه دختر مي‌آيه
برای ازدواج: زن باید نجیب باشه مثله اسب...! چشاش قشنگ باشه مثل آهو...! زیبا و با وقار باشه مثل طاووس...! ولی مرد ها فقط خر باشن کافیه قشنگ ترين آدم دنيا :دکتر محمود احمدي نژاد 3 - پيرترين آدم دنيا : علي دايي 4 - جواد ترين آدم دنيا :بنيامين 5 - با استعداد ترين بازيگر سينماي دنيا : محمدرضا گلزار 6 - بد بخت ترين آدم دنيا : دوست پسر 7 - ورزشکار ترين آدم دنيا (البته در رشته چتر بازي ): دوست دختر 8 - باحال ترين آدم دنيا : من 9 - ضايع ترين آدم دنيا : شک نکن که خودتي

tara
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: شنبه 11 شهریور 1385 - 00:49    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Razz :::..(((الهی تو خورشید بشی و من زمین !! تا سالی 1 بار من دوره تو بگردم و توام سالی 365 بار دور من بگردی !!! )))
amirhosseinad
پر كار
پر كار

پست تاریخ: شنبه 11 شهریور 1385 - 14:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تنها يادگاري (( ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ ¥ )) اين آخرين چيزيه که از تو برام مونده، جاي پاهات رو ديوار اطاقم، يادت به خير، عجب مارمولکي بودي Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
بازگشت به بالای صفحه
Sooteh_del
تازه كار
تازه كار

پست تاریخ: شنبه 11 شهریور 1385 - 16:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگه كسي دستهات رو گرفت – قلبت لرزيد ‚ عجله نكن !!! شايد بابا برقي باشه

يه مرد كدوتنبل مي خره مي زارتش كلاس تقويتي

سه تا چيز هست که بخوای نخوای مياد سراغت : 1.مرگ 2.جيش 3.اس ام اس
بازگشت به بالای صفحه
amirhosseinad
پر كار
پر كار

پست تاریخ: شنبه 11 شهریور 1385 - 19:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سوال تیزهوشان اردبیل : روز ۱۳ آبان چه روزیست؟؟ الف)۱۷ مرداد ب)۳۲ خرداد ج)آغاز سال ۱۳۸۶ د)هر سه گزینه صحیح می باشد
بازگشت به بالای صفحه
amirhosseinad
پر كار
پر كار

پست تاریخ: یکشنبه 12 شهریور 1385 - 12:26    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

فحش های ترکی
1- از جلوی چشمام خفه شو
2- کثافت مرض
3- گردن درازی می کنی
4- زبون کلفت Very Happy Very Happy Very Happy
بازگشت به بالای صفحه
amirhosseinad
پر كار
پر كار

پست تاریخ: دوشنبه 13 شهریور 1385 - 00:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

گلی گم کرده ام درباغ هستی ...........خودت رو لوس نکن اون گل تو نیستی
خری گم کرده ام با بار کاشی .............اس ام اس میزنم شاید تو ...
بازگشت به بالای صفحه
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست Donyayema گفتگوی آزاد تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  بعدی
صفحه 1 از 11

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید