سعی میکنم این تاپیک رو بروز نگه دارم. " البته با کمک شما "
1_اللهی لبنان را بر اسراییل ... اسلام را بر صهیونیسم ... و نرگس را بر شوکت پیروز بگردان.... آمین
2_می دونی چرا دوتا ترک نمی تونن کنار هم بخوابن ؟ برای اینکه تا صبح دعوا می کنن که کی وسط بخوابه!!!
3_دیوونه،وحشی،سر به هوا،ترسو،دمدمی،آس و پاس،رذل،مرموز....شاکی شدی؟
حالا هشت حرف اول هشت کلمه ی بالا رو کنار هم بذار ببین من چی گفتنم!!!!!!
دوست دارم......
4_سلام. یه زانتیا مشکی مدل 83،متالیک،فرمون اتوماتیک،1 سال بیمه ی بدنه رایگان ....
تو ک...نت
5_به رشتیه اس ام اس میزنن که خانمت با یه آقاهه توی خونه ... رشتیه هم جواب میده : *** تو دهن کسی که واسم اس ام اس تکراری بزنه .
6_وقتی 1 سیب گاز میزنی و یک کرم درسته میبینی زیاد ناراحت نشو . وقتی ناراحت بشو که 1 کرم نصفه ببینی .
عضو شده در: 31 مرداد 1385 پست: 21 محل سکونت: تهران
تاریخ: یکشنبه 5 شهریور 1385 - 14:23 عنوان:
7_
V
V
V
vvvvV V V V vvv
V
v Vv
vvvVvv
vvvv V vvvv
vvvV V V V V V vvv
می دونی معنی اینا چیه؟
از اون بالا کفتر میایه
یک دانه دختر میا یه
8- سلام می تونم یه چیزی بهت بگم.مطمین باش از ته قلبم بهت می گم همیشه از ته قلبم بهت می گم.همیشه از خدا می خواستم که تو زندگیم یه همراه خوب داشته باشم همراهی که همیشه کنارم باشه و من بتونم به راحتی باهاش ارتباط برقرار کنم خدایکیشو بهم داده همراه من نوکیاست مال تو چیه؟
9- به نیت 124000تا پیامبر صلوات بفرست و این اس ام اس رو برای 124000نفر بفرست .انشاالله تا اخر این ماه خبر خوشی از طرف مخابرات بهت می رسه .
10- اولین چیزی که بهش دل بستم تو بودی بدون تو اروم نداشتم می دونستم اگه تو نباشی گریم می گیرفت و بدون تو شبها خوابم نمی برد دوستت دارم پستونک .
عضو شده در: 30 مرداد 1384 پست: 158 محل سکونت: كرمان
تاریخ: دوشنبه 6 شهریور 1385 - 14:02 عنوان:
جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد. بهشت زماني است که شما داراي: حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني، اتومبيل آلماني، و زن ايراني باشيد
عضو شده در: 31 مرداد 1385 پست: 21 محل سکونت: تهران
تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1385 - 18:40 عنوان:
صبح که از خواب پا میشم نمیتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم
ظهر که نوبت ناهار میشه نمیتونم ناهار بخورم چون تو فکر تو هستم
شب که نوبت شام میشه نمیتونم شام بخورم چون تو فکر تو هستم
شب وقتی میخوام بخوابم خوابم نمیبره. چون گشنمه
تو در قلب من جا داری ... تو در رگهای من جا داری ... رفتم دکتر گفت انگل داری
توصیه میکنم این اس ام اس رو ساعت 5_3 شب بفرستید , کیفش بیشتره *
مشترک گرامی , این اس ام اس جهت بیداری شما از خواب ارسال شده , لطفا بعد از خواندن این اس ام اس لبخند زده , دوباره سعی کنید که بخوابید , با تشکر .
موقعي که خدا پنجره ي بهشتو باز کرد منو ديد ازم پرسيد امروز چه آرزويي داري؟؟ گفتم خدايا هميشه مواظب اوني که الان داره اين نوشته رو ميخونه باش چون برام خيلي عزيزه _________________ تارا
هر زمان كه احساس تنهايي كردي دستهايت را باز كن، سرت را بالا بگير، يك نفس عميق بكش، چشمهايت را باز كن و رو به آسمان نگاه كن و ببين: <<از اون بالا كفتر ميآيه / يك دانه دختر ميآيه
برای ازدواج: زن باید نجیب باشه مثله اسب...! چشاش قشنگ باشه مثل آهو...! زیبا و با وقار باشه مثل طاووس...! ولی مرد ها فقط خر باشن کافیه قشنگ ترين آدم دنيا :دکتر محمود احمدي نژاد 3 - پيرترين آدم دنيا : علي دايي 4 - جواد ترين آدم دنيا :بنيامين 5 - با استعداد ترين بازيگر سينماي دنيا : محمدرضا گلزار 6 - بد بخت ترين آدم دنيا : دوست پسر 7 - ورزشکار ترين آدم دنيا (البته در رشته چتر بازي ): دوست دختر 8 - باحال ترين آدم دنيا : من 9 - ضايع ترين آدم دنيا : شک نکن که خودتي _________________ تارا
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11بعدی
صفحه 1 از 11
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید