Welcome to ...::: DONYAYEMA :::...!

Donyayema :: مشاهده موضوع - زیبا ترین قلب
 پرسشهای متداولپرسشهای متداول   جستجوجستجو   گروههای کاربرانگروههای کاربران  مدیران سایتمدیران سایت   مشخصات فردیمشخصات فردی   پیامهای خصوصیپیامهای خصوصی   درجاتدرجات   ورودورود 

زیبا ترین قلب

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست Donyayema داستان هاي كوتاه
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
arezoo1212
پر كار
پر كار

عضو شده در: 23 شهریور 1385

پست تاریخ: جمعه 12 مرداد 1386 - 16:48    عنوان: icon_warning زیبا ترین قلب پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

روزي مرد جواني وسط شهري ايستاده بود و ادعا مي كرد كه زيبا ترين قلب را درتمام آن منطقه دارد.

جمعيت زياد جمع شدند. قلب او كاملاً سالم بود و هيچ خدشه‌اي بر آن وارد نشده بود و همه تصديق كردند كه قلب او به راستی زيباترين قلبي است كه تاكنون ديده‌اند. مرد جوان با كمال افتخار با صدايي بلند به تعريف قلب خود پرداخت.

ناگهان پير مردي جلوي جمعيت آمد و گفت كه قلب تو به زيبايي قلب من نيست. مرد جوان و ديگران با تعجب به قلب پير مرد نگاه كردند قلب او با قدرت تمام مي‌تپيد اما پر از زخم بود. قسمت‌هايي از قلب او برداشته شده و تكه‌هايي جايگزين آن شده بود و آنها به راستی جاهاي خالي را به خوبي پر نكرده بودند براي همين گوشه‌هايی دندانه دندانه درآن ديده مي‌شد. در بعضي نقاط شيارهاي عميقي وجود داشت كه هيچ تكه‌اي آن را پرنكرده بود، مردم كه به قلب پير مرد خيره شده بودند با خود مي‌گفتند كه چطور او ادعا مي‌كند كه زيباترين قلب را دارد؟

مرد جوان به پير مرد اشاره كرد و گفت تو حتماً شوخي مي‌كني؛ قلب خود را با قلب من مقايسه كن؛ قلب تو فقط مشتي رخم و بريدگي و خراش است .

پير مرد گفت: درست است. قلب تو سالم به نظر مي‌رسد اما من هرگز قلب خود را با قلب تو عوض نمي‌كنم. هر زخمي نشانگر انساني است كه من عشقم را به او داده‌ام، من بخشي از قلبم را جدا كرده‌ام و به او بخشيده‌ام. گاهي او هم بخشي از قلب خود را به من داده است كه به جاي آن تكه‌ي بخشيده شده قرار داده‌ام؛ اما چون اين دو عين هم نبوده‌اند گوشه‌هايي دندانه دندانه در قلبم وجود دارد كه برايم عزيزند؛ چرا كه ياد‌آور عشق ميان دو انسان هستند. بعضي وقتها بخشي از قلبم را به كساني بخشيده‌ام اما آنها چيزی از قلبشان را به من نداده‌اند، اينها همين شيارهاي عميق هستند. گرچه دردآور هستند اما ياد‌آور عشقي هستند كه داشته‌ام. اميدوارم كه آنها هم روزي بازگردند و اين شيارهاي عميق را با قطعه‌ای كه من در انتظارش بوده‌ام پركنند، پس حالا مي‌بيني كه زيبايي واقعي چيست؟

مرد جوان بي هيچ سخني ايستاد، در حالي كه اشك از گونه‌هايش سرازير مي‌شد به سمت پير مرد رفت از قلب جوان و سالم خود قطعه‌ای بيرون آورد و با دستهاي لرزان به پير مرد تقديم كرد پير مرد آن را گرفت و در گوشه‌اي از قلبش جاي داد و بخشي از قلب پير و زخمي خود را به جاي قلب مرد جوان گذاشت .

مرد جوان به قلبش نگاه كرد؛ ديگر سالم نبود، اما از هميشه زيباتر بود زيرا كه عشق از قلب پير مرد به قلب او نفوذ كرده بود...

فریادم را برایت هدیه آوردم سکوتت را به من ببخش
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
amirhosseinad(شنبه 13 مرداد 1386 - 02:12), arezoo1212 از این تاپیک تشکر میکنم 
roza
كاركشته
كاركشته

عضو شده در: 14 شهریور 1385
blank.gif

پست تاریخ: جمعه 12 مرداد 1386 - 19:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آرزوجان ، این یه نوشته بسیار جالب بود.باید ازت تشکر کنم .ممنون عزیزم. Razz
arezoo1212
پر كار
پر كار

پست تاریخ: شنبه 13 مرداد 1386 - 11:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

salam roza jan ..vaghean azat mamnoonam ke vaghteto gozashti va khoondish ...bayad begam ke ghabeli nadasht... Exclamation
Arrow emroooz haman fardaee ast ke ma dirooz negaranash boodim
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
miladebru
پر كار
پر كار

عضو شده در: 3 تیر 1386

پست تاریخ: سه‌شنبه 16 مرداد 1386 - 23:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خیلی قشنگ بود ارزو جان ممنون...
arezoo1212
پر كار
پر كار

پست تاریخ: جمعه 19 مرداد 1386 - 11:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

khahesh mikoonam
gharib
كاركشته
كاركشته

عضو شده در: 10 مرداد 1385

پست تاریخ: یکشنبه 11 شهریور 1386 - 01:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از قلب منكه چيزي نمونده آخه يادم مي رفت وقتي تكه اي از قلبمو دادم به كسي از او يه تيكه به جاش بگيرم...شوخي بود ها من هواي خودمو دارم تازه بيشتر هم قلب ميگيرم...
داستانت بگم خوب بود دروغ گفتم....عالي بود... Wink

arezoo1212
پر كار
پر كار

پست تاریخ: دوشنبه 26 شهریور 1386 - 20:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

mer30 azizam
shabzadeh
تازه كار
تازه كار

عضو شده در: 9 آذر 1386

پست تاریخ: دوشنبه 12 آذر 1386 - 21:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرسی ارزو خانوم من با خوندنش اروم شدم.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email [وضعيت كاربر:آفلاین]
arezoo1212
پر كار
پر كار

پست تاریخ: جمعه 30 آذر 1386 - 22:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Smile Smile
jhs
تازه كار
تازه كار

عضو شده در: 4 آبان 1387

پست تاریخ: جمعه 10 آبان 1387 - 14:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خیلی عالی بود یک پیرمرد و یک پسر جوان و یک قلب زخمی و زیبا
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست Donyayema داستان هاي كوتاه تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید